Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-18

Nowonomics AB (publ): NOWOs nyförvärv QQM Fund Management AB är med sin fond QQM Equity Hedge nominerade till HFM Quant Performance Awards 2021 i kategorin Quant Equity

Vi är glada och stolta över att fondens långsiktiga förvaltningsresultat uppmärksammas internationellt. Hittills i år har fonden stigit med +8 procent med en systematiskt neutral marknadexponering.

Vid en ceremoni i London i slutet av november kommer en jury bestående av etablerade institutionella investerare samt investeringskonsulter att utse en vinnare i varje kategori. I bedömningen sammanvägs dels kvalitativa data som investeringsprocess, riskhantering och analys, dels kvantitativa mått som avkastning, korrelation m m.
Att QQM Equity Hegde har blivit nominerade har uppmärksammats även i branschtidningen HedgeNordic. Läs artikeln här. (https://hedgenordic.com/2021/10/nordic-quants-win-nominations/)
Fonden handlas månadsvis och kommer så småningom att erbjudas till NOWOs medlemmar, som ett komplement till NOWO Fund. Redan nu kan den som önskar teckna i fonden göra det genom att inkomma med en anmälan senast den 26 oktober. Se köpblankett här (https://www.qqm.se/om-fonden/dokument/).

För mer information, kontakta:

Ola Björkmo, VD, portföljförvaltare QQM Fund Management AB
Mobil: +46 706 18 33 80
E-post: ola@qqm.se

Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ)
Mobil: +46 709 31 64 28
E-post: rutger@nowo.se

Författare Cision