Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-09

Ny verkställande direktör i Mälaråsen

Styrelsen för Mälaråsen AB (publ) har uppdaterat bolagets strategi med fokus på tillväxt genom förvärv och långsiktig utveckling av fastigheter. Den nya strategin ska leda till ökat resultat, bättre riskspridning, utökade finansieringsmöjligheter samt effektivare förvaltning. Det övergripande målet är att verksamheten skall generera en god riskjusterad avkastning som möjliggör en attraktiv utdelning.

Som ett led i att förverkliga strategin har styrelsen utnämnt Thomas Lindström till ny verkställande direktör.

Thomas Lindström har mångårig erfarenhet från den nordiska fastighetsmarknaden. Thomas har en Civilingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan. Han har tidigare bl.a. varit VD för The Carlyle Groups nordiska fastighetsverksamhet, transaktionschef på GE Real Estate Nordics och transaktionschef på Realia Fastighets AB. Thomas sitter i styrelsen för Fleming Properties AB (publ) och Preservia Holding AB (publ). Han kommer att tillträda som verkställande direktör den 1 december 2020.

Thomas Lindström kommer att ersätta Robin Englén som har valt att lämna sin position. Aktieägare representerande cirka 34 procent av aktierna och rösterna i Mälaråsen har föreslagit att Robin Englén från och med den 1 december ska väljas till styrelseledamot i Mälaråsen. Styrelsen vill ta tillfället i akt att tacka Robin Englén för sin tid som verkställande direktör för bolaget och välkomna honom in i styrelsen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ingeborg Magnusson, IR kontakt, Mälaråsen AB
Tel: +46 (0)8 402 51 05
Ingeborg.magnusson@malarasen.se

Robin Englén, verkställande direktör, Mälaråsen AB
Telefon: + 46 (0) 8 402 53 84
robin.englen@paretosec.com

Författare Mälaråsen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.