Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-04-29

ONLINE BRANDS NORDIC AB (PUBL) REKRYTERAR MARTIN CARLSSON SOM NY CFO

Online Brands Nordic AB (publ), org.nr 556211-8637, förstärker sin organisation med rekryteringen av Martin Carlsson som ny CFO. Martin har bred erfarenhet från bank och finans och kommer senast från Nordea från en roll inom Group Mergers & Acquisitions. Martin kommer bland annat att ansvara för att driva utvecklingsfrågor, strukturera affärer ur ett kommersiellt och juridiskt perspektiv samt utveckla finansfunktionen.

”Jag är väldigt glad över att få möjlighet ansluta till Online Brands Nordic och att bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling för bolagsgruppen. Det är en utmärkt möjlighet för mig att utnyttja min erfarenhet och kunskap för att tillsammans med det otroligt kompetenta teamet bygga vidare på den framgångsrika vägen som bara påbörjats.” säger Martin Carlsson.

”Det är mycket glädjande att få välkomna Martin till Online Brands. Med Martin får vi en CFO med stor erfarenhet och kompetens inom bank och finans vilket kommer att bli en viktig del av Online Brands ambitiösa tillväxt- och förvärsagenda framåt. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbetet tillsammans med Martin efter sommaren.” säger Magnus Skoglund, VD på Online Brands.

Martin påbörjar sin anställning i augusti 2022 och efterträder Henrik Lernfelt i ledningsgruppen. Martin Carlsson, född 1982, har en masterexamen i ekonomi från Jönköpings Universitet och University of Groningen.

Ytterligare information

För mer information, vänligen kontakta: Magnus Skoglund, VD, Online Brands Nordic AB, +46 (0) 70 28 23 758

Denna information lämnades för offentliggörande kl. 09.00 CET den 29 april 2022.

Om Online Brands Nordic AB (publ)

Online Brands förvärvar, äger, och utvecklar e-handelsbolag i Norden. Bolagets strategi fokuserar på att förvärva snabbväxande och lönsamma e-handelsbolag med starka varumärken. Inom koncernen finns Trendcarpet, Hatshop, Victorins, Kitchenlab, Bread & Boxers och Isbjörn. Online Brands aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market under tickerkoden OBAB. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, tel 08-503 01 550, e-post: info@mangold.se

Bifogade filer


ONLINE BRANDS NORDIC AB (PUBL) REKRYTERAR MARTIN CARLSSON SOM NY CFO

Författare MFN