Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-03

Onoterat AB - Sozap släpper Armed Heist som multiplayerspel globalt

Sozap AB genomförde för drygt två år sedan en global lansering av mobilspelet Armed Heist, som har blivit en stor succé med över 13 miljoner nedladdningar via Apple och GooglePlay, och erhållit över tvåhundratusen recensioner med genomsnittsbetyg på 4.8 (av 5) hos Apple och 4.2 (av 5) hos GooglePlay.

Att bolaget nu även lanserar mobilspelet Armed Heist som en multiplayer verison av originalspelet, förväntas ge en ny dimension av spelet och attrahera nya och gamla spelare.

Inom genren sk mobila "shootingspel" är Fortnite och Call of Duty alltjämt ledande, och lönsamheten är fortsatt hög i genren.

Sozap AB VD Rade Prokopovic, har kommenterat följande" Armed Heist som single-player har blivit en succe, och med den globala lanseringen med multi-player-version kommer med största sannolikhet att bli ännu mer intressant för våra spelare. I de beta-tester vi gjort skapar det ett spelarengagemang och lojalitet hos spelarna som vi inte sett tidigare".

"Sozap AB är ett viktigt innehav i Onoterats portföljen, och teamet /studion bakom Sozap AB uppvisar att man kan producera, leverera, kommersialisera och samt vidareutveckla avancerade mobilspel för den internationella marknaden", säger Lars-Erik Bratt, VD för Onoterat AB.

Onoterat AB äger drygt 4,77% av aktierna i Sozap AB, och varit delägare sedan december 2017.

För ytterligare information kontakta:

Rade Prokopovic, VD i Sozap AB, mobil +46 70 880 05 58

Lars-Erik Bratt, VD i Onoterat AB (publ) mobil 0701 - 442 441, larserik.bratt@onoterat.se

 

Om Onoterat AB (publ)

Onoterat AB är ett etablerat investerings- och rådgivningsbolag verksamt inom venture sektorerna entertainment & gaming, e-commerce/brands och fintech. Onoterat AB:s affärsidé att tillhandahålla oberoende företagsrådgivning och finansieringslösningar till svenska tillväxtbolag, samt aktivt förvalta bolagets egna kapital i aktieägarnas intresse. Bolaget har varit verksamt med nuvarande affärsidé sedan våren 2016. Bolaget är noterat på NGM Nordic SME. För mer information se www.onoterat.se

Författare Onoterat AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.