Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-28

OptiFreeze stärker ledningen för att ta bolaget till nästa nivå

Ulf Hagman har valts till till styrelseordförande i OptiFreeze och avgår därmed som VD.

Styrelsen har idag valt Johan Möllerström till VD. Johan Möllerström har varit VD på ArcAroma fram till fusionen med OptiFreeze. Detta är ett led i att stärka bolaget och se till att det finns resurser för att ta bolaget till nästa nivå.

Ulf Hagman kommer att vara arbetande styrelseordförande och kommer vara engagerad på full tid. Tanken är att Ulf & Johan kommer att arbeta nära tillsammans. Uppdelningen är att Ulf tar ansvar för investerarkontakter samt kundrelationer inom "plants" och Johan kommer att vara ansvarig för den dagliga verksamheten och kundrelationer inom "food"

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulf Hagman, Styrelseordförande
Mail: ulf.hagman@opticept.se
Tel: 0733-636380

Kort om OptiFreeze

OptiFreeze AB (publ), org.nr 556844-3914, har en patenterad teknologi som kan användas för att förlänga hållbarheten på grönsaker, färsk skuren frukt, blomstersticklingar, snittblommor och andra plantor. Samma teknologi bevarar smak, form och textur på grönsaker, frukter och bär vid frysning. Den kan även användas för att framställa torkade varor som frukt, grönsaker, örter och kryddor med målet att förkorta torktiden samtidigt som smaken, doften och färgen bevaras. Denna teknologi öppnar upp nya affärsmöjligheter för livsmedels- och växtförökningsindustrin över hela världen. OptiFreeze är resultatet av en längre tids forskning vid institutionen för livsmedelsteknik i Lund. Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser och finns på 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se (https://www.globenewswire.com/Tracker?data=PN6mN-5nWIRlNmXJLDoyJHdw9HbmS...).

Författare Cision