Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-12-08

Pharmacolog: Hôpital Saint Camille i Paris beställer DrugLog®

Pharmacolog SARL har fått en beställning på ett DrugLog®-system för placering på Hôpital Saint Camille i Bry sur Marne, Frankrike. Systemet kommer att användas för slutkontroll av cellgiftsberedningar på sjukhusapoteket.

Pharmacolog SARL har fått en beställning på ett DrugLog®-system som kommer att placeras på Saint Camille Hôpital i Bry sur Marne. Systemet kommer att användas där för slutlig kontroll av kemoterapipreparat iordningställda vid det nyligen inrättade preparationsrummet på sjukhusapoteket. Projektet kommer att starta i januari med kalibrering och kvalificering av de första cellgifterna.

Det privata sjukhuset Saint Camille med 274 vårdplatser är en erkänd institution som igår i den allmänna sjukvården i östra Paris. De erbjuder patienterna avancerad vård inom medicin, kirurgi, akutvård, intensivvård, vuxen- och barnonkologi. Inom cancerområdet är sjukhuset specialiserad på lungcancer, matsmältningscancer och gynekologisk urologisk cancer. Ordervärdet är cirka 450 000 SEK.

Didier Dubois, försäljningschef Pharmacolog SARL kommenterar: "Jag är glad att Hôpital Saint Camille har beslutat att installera DrugLog® för att utföra kvalitetskontroll av sina iordningställda cellgifter. DrugLog® kommer att vara ett utmärkt tillskott till den nya anläggningen för preparationer av cellgiftsbehandlingar på deras sjukhusapotek. Ett stort tack till personalen på Saint Camille för deras förtroende att genomföra detta projekt."

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21

Författare Cision