Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-06-22

Pharmacolog tar ytterligare order i Belgien

Hospital Delta, Auderghem (Belgien) har beställt ett DrugLog®-system. Systemet kommer att användas för den slutliga kontrollen av cellgiftspreparat och installeras i renrummet. Avtalet ingås med Pharmacolog SARL i Frankrike.

Delta (Group CHIREC) är ett sjukhus med 545 bäddar med 28 operationssalar, det invigdes i januari 2018. Kemoterapipreparaten är sammansatta i två isolatorer som ger optimal sterilitet för IV-påsarna men också en omfattande säkerhet för operatörerna. Group CHIREC har nu tecknat ett avtal med Pharmacolog SARL Frankrike om att installera DrugLog™ för slutlig kvalitetskontroll.

Didier Dubois, försäljningschef Pharmacolog SARL kommenterar: "Jag är glad att CHIREC-gruppen har beslutat att installera DrugLog™ på Delta Hospital för att utföra kvalitetskontroll av dess sammansatta cellgifter. DrugLog™ kommer att vara ett utmärkt komplement till de höga standarder för blandning som tillämpas på Delta Hospital där många säkra kopplingar och slutna system används i rutin för att stärka inte bara patientens säkerhet utan även operatörens säkerhet. Ett stort tack till Dr Stichelbaut, Drs. Delune och apoteksteamet för deras förtroende för genomförandet av detta projekt. Ur Pharmacologs perspektiv är det också mycket uppmuntrande att utöka den installerade basen i Belgien med en ny installation."

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21

Författare Cision