Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-10

Physitrack utser ABG Sundal Collier till likviditetsgarant

Physitrack Plc. (”Physitrack”) har ingått avtal med ABG Sundal Collier ASA (”ABGSC”) om att ABGSC ska agera likviditetsgarant för Physitracks aktie. Åtagandet sker inom ramen för Nasdaq Stockholm AB:s regler kring likviditetsgaranti och innebär att likviditetsgaranten kvoterar köp- respektive säljvolym till en förutbestämd spread om maximalt fyra procent. Syftet är att främja aktiens likviditet och åtagandet påbörjas den 14 september 2021.

För frågor vänligen kontakta:
Investor contact: Kristian Stålberg, +46 (0) 720 18 05 93, ir@physitrack.com
Media contact: Kristian Stålberg, +46 (0) 720 18 05 93, media@physitrack.com

Om Physitrack
Physitrack, som grundades 2012, är en global digital vårdgivare, med fokus på B2B-marknaden för fysioterapi och musculoskeletal vård. Bolaget har anställda på fyra kontinenter, kunder i 17 tidszoner och patienter på 187 marknader.

Physitrack har två affärsområden:
1. En SaaS-baserad mjukvaruplattform anpassad för fysioterapi och muskuloskeletal vård som omfattar kliniska övningar i hemmet, utbildning, resultatspårning, triage och telemedicin.
2. Ett virtuellt vårderbjudande genom Physitracks tekniska plattform via anställda fysioterapeuter baserade i Storbritannien.

Physitrack har huvudkontor i London, Storbritannien, och är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market (PTRK).

FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser, info@fnca.se, +46 8 528 00 399

Bifogade filer


Physitrack utser ABG Sundal Collier till likviditetsgarant

Författare MFN