Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-14

Pinpoint Estimates: Vitec presenterar EBITA i linje med Pinpoints förväntningar

Vitec redovisar idag sina siffror för tredje kvartalet. EBITA landar i linje med de breda marknadsförväntningar som estimatplattformen Pinpoint sammanställt.

Programvarubolaget Vitec Software redovisar idag rapport för det tredje kvartalet med nettoomsättning på 380 miljoner kronor, en ökning med 19 procent jämfört med tredje kvartalet 2020. Förväntat var 395 miljoner kronor enligt en sammanställning av 33 estimat på estimatplattformen Pinpoint. EBITA för samma period uppgick till 109 miljoner kronor, att jämföra mot Pinpoints snittförväntningar på 110 miljoner kronor.


NettoomsättningEBITA
Pinpoint Konsensus395 MSEK110 MSEK
Utfall380 MSEK109 MSEK

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Pinpoint Estimates
Giesela Blidén, Communication Manager
Email: giesela@pinpointestimates.com

Om Pinpoint Estimates


Pinpoint Estimates är en öppen, oberoende och kostnadsfri plattform som sammanställer estimat inför helårs- och delårsrapporter från en stor mängd investerare och erbjuder breda marknadsförväntningar med hög precision för noterade bolag av alla storlekar. Pinpoint genererar snittestimat likt ett traditionellt konsensusestimat - skillnaden är att vem som helst kan bidra – det är en win-win för investerarna, börsbolagen och marknaden i stort.

https://pinpointestimates.com/

Bifogade filer


Vitec presenterar EBITA i linje med Pinpoints förväntningar

Författare MFN