Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-30

PledPharma meddelar förändring av styrelsen och utskott

PledPharma AB (STO: PLED) meddelar idag att Marie Ekström Trägårdh har valt att lämna bolagets styrelse av personliga skäl.

Styrelsen i sin helhet tar framgent över arbetet inom ersättningsutskottet och revisionsutskottet, som tidigare bestått av styrelseordförande Håkan Åström och Marie Ekström Trägårdh.

Kontakt


Nicklas Westerholm, Verkställande direktör
Tel. 073 354 20 62
nicklas.westerholm@pledpharma.se

Om oss


PledPharma är ett läkemedelsutvecklingsbolag med en unik och integrerad läkemedelsutvecklingskompetens som foku­serar på att förbättra behandlingen av allvarliga sjukdomstill­stånd med stort medicinskt behov. PledOx® är en ”first-in-class” läkemedelskandidat, avsedd för förebyggande av nervskador i samband med cellgiftsterapi. Fas III-programmet stängdes nyligen med målsättning att avsluta datainsamling i det tredje kvartalet 2020. Aladote® är en ”first-in-class” läkemedelskandidat som utvecklas för att minska akuta leverskador till följd av paracetamolförgiftning. En proof of principle-studie har framgångsrikt slutförts och designen av nästkommande studie är under färdigställande. Aladote har beviljats särläkemedelsstatus i USA. PledPharma har huvudkontor i Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista (STO:PLED), sedan 31 oktober 2019. För mer information, se www.pledpharma.se

Bifogade filer


Styrelsemedlem SVE Final

Författare PledPharma

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.