Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-06-05

Precio Fishbone: Precio Fishbone tecknar långsiktigt avtal med TLV

PRECIO FISHBONE TECKNAR LÅNGSIKTIGT AVTAL MED TLV

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) och Precio Fishbone har tecknat avtal avseende agilt utvecklingsteam för att utveckla och förvalta TLV:s ärendehanteringssystem.

TLV är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. TLV har även en roll på apoteksmarknaden där TLV bidrar till god service och tillgänglighet på apotek i Sverige. TLV:s vision är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna.

Vi är mycket glada över att i mycket hård konkurrens vunnit denna upphandling där ett tufft moment var en heldags Code Camp dvs en programmerings- och samarbetstävling. Vi ser fram mot att arbeta med TLV och utvecklingen av ärendehanteringssystemet, säger Gunilla Helmstein regionchef Stockholm på Precio Fishbone.

Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet att förlänga med ytterligare sex år samt utrymme för tillägg och utökning. Värdet inklusive förlängningar beräknas till ca 35 MSEK.

2019-06-05

Kontaktuppgifter
Kontakta gärna Precio Fishbones regionchef i Stockholm, Gunilla Helmstein för mer information,
Tel 072-540 28 05
gunilla.helmstein@preciofishbone.se mailto:gunilla.helmstein@preciofishbone.se .

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Precio Fishbone Pressrelease 2019-06-05.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=26393

Om Precio Fishbone
Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i London och Ottawa. Totalt är drygt 230 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

Erik Penser Bank kan kontaktas på 08-463 83 00 eller certifiedadviser@penser.se mailto:certifiedadviser@penser.se .

www.preciofishbone.se http://www.preciofishbone.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.