Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-04-06

ProstaLund AB (publ) tidigarelägger delårsrapport för januari-mars 2021 till fredagen 7 maj 2021

ProstaLund AB (publ) har beslutat att tidigarelägga delårsrapport avseende januari-mars 2021. Nytt datum för publicering är fredag 7 maj 2021. Tidigare aviserad tidpunkt var 11 maj 2021.

Styrelsen har mot bakgrund att årsstämman ska genomföras utan fysisk närvaro och endast genom poströstning innan stämman, beslutat att tidigarelägga delårsrapporten.

Bolaget bedömer därför att det är viktigt att aktieägare har tillgång till en så uppdaterad och rättvisande bild av bolaget och koncernen som möjligt innan röstningsförfarandet avslutas.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:


Johan Wennerholm, tf VD
Tel. +46 (0) 730 429997
E-post: johan.wennerholm@prostalund.com

Om ProstaLund


ProstaLund AB (publ) är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 5000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden

Certified Adviser:
Västra Hamnen Corporate Finance AB
Telefon: +46 40 200 250
E-mail: ca@vhcorp.se

Denna information är sådan information som ProstaLund är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-04-06 11:15 CEST.

Bifogade filer


ProstaLund AB (publ) tidigarelägger delårsrapport för januari-mars 2021 till fredagen 7 maj 2021

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.