Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-23

QleanAir vinner order på 4,3 miljoner kronor för renrum i Sverige

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, får en order på ett renrum från företag i anslutning till Nya Karolinska i Huddinge, Stockholm. Ordervärdet uppgår till 4,3 miljoner kronor och installationen kommer att påbörjas i andra kvartalet och slutförs under tredje kvartalet. Det är en produktförsäljning med ett tre-årigt serviceavtal.

 Avtalet avser produktkategorin Room Solutions dvs. flexibla och skalbara renrum för bl.a. medicinteknik- och läkemedelssektorn, sjukvård samt apotek. 

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:


Christina Lindstedt, VD
E-post christina.lindstedt@qleanair.com 
Mobil +46 70 677 28 77

Om QleanAir


QleanAir är en nischad leverantör av premiumlösningar inom marknaden för luftrening av inomhusmiljöer. Bolagets affärsmodell baseras på uthyrning av modulbaserade lösningar med ett fullserviceerbjudande. QleanAirs lösningar är utvecklade på filterteknologi som fångar, filtrerar och recirkulerar inomhusluft. Bolaget har cirka 9 500 installerade enheter hos över 2 500 kunder inom marknaderna för EMEA, APAC och Americas. För helåret 2020 hade QleanAir en nettoomsättning om 493 Mkr och justerad rörelsemarginal uppgick till 19 procent. QleanAir har sitt huvudkontor i Solna i Sverige och aktien handlas på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamn QAIR. FNCA Sweden är Certified Adviser 08-528 00 399. Se mer information på hemsidan qleanair.com.

Bifogade filer


QleanAir vinner order på 4,3 miljoner kronor för renrum i Sverige

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.