Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-20

Qliro Group AB (publ.): Qliro Group byter ledning och namn

-Kristina Lukes och John Afzelius har bägge gedigen erfarenhet inom bolagsutveckling. Vi har arbetat tillsammans med utvecklingen av Nelly och Kristina och John har rätt driv och kompetens för att lyfta Nelly till nästa nivå. Jag vill också tacka Mathias och David för deras värdefulla insatser med att utveckla dotterbolagen samt slutföra uppdelningen av koncernen, säger Christoffer Häggblom, styrelseordförande Qliro Group.

Kristina utsågs till VD för Nelly i april 2020. Hon har tidigare arbetat med affärsutveckling, sälj- och marknadsföring och produktutveckling av snabbrörliga konsumentvaror, främst på Unilever och Orkla under 15 år. Hon har även varit VD på en av McCanns kommunikations- och reklambyråer i Göteborg, samt arbetat på Paulig med ansvar för varumärkena Santa Maria och Risenta. Kristina är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

John utsågs till finanschef för Nelly i maj 2019. Han har tidigare varit CFO på Transtema Group och på Thin Film Electronics ASA samt arbetat på Orkla, Nordea och Catella Kapitalförvaltning. John är civilingenjör från KTH, ekonomie kandidat från Stockholms Universitet, Chartered Financial Analyst från CFA Institute samt reservofficer i Marinen.

Denna information är sådan information som Qliro Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 20 oktober 2020 klockan 18.

För mer information
Niclas Lilja, Investor Relations
+46 736 511 363
ir@qlirogroup.com

Om Qliro Group
Qliro Group driver modevarumärket Nelly.com och den ledande nordiska marknadsplatsen CDON. I slutet av september delades Qliro AB ut till Qliro Groups aktieägare. Planen är att dela ut CDON AB till Qliro Groups aktieägare. Qliro Group byter namn till Nelly Group för att spegla bolagets fokus på Nelly. Qliro Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i mid capsegmentet med kortnamnet "QLRO".

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.