Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-23

QuiaPEG utser Erik Magnusson till CFO

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar i dag att Erik Magnusson har utsetts till ny CFO på Bolaget. Erik tillträder befattningen 1 oktober 2021.

Erik Magnusson har över 25 års erfarenhet som ekonom, bland annat som CFO på bioteknikföretaget SentoClone AB, som finansanalytiker och partner på ABG Sundal Collier, och som senior business controller på Capio, Aleris, Systembolaget och senast på Coop Online AB. Erik kommer parallellt med uppdraget som CFO på Bolaget fortsätta att vara CFO på Promore Pharma (publ).

”Jag är mycket glad över att kunna välkomna Erik Magnusson till QuiaPEG. Erik tillför en bred erfarenhet som kommer bidra till Bolagets fortsatta utveckling” säger Marcus Bosson, vd, QuiaPEG.

För ytterligare information kontakta:


Marcus Bosson
Verkställande direktör
Tel: +46 (0) 70 693 12 53
E-mail: marcus.bosson@quiapeg.com 

Om QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ)


QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) är ett utvecklingsbolag för läkemedel baserat på en patenterad drug delivery-plattform, Uni-Qleaver®. Bolaget utvecklar förbättrade och patenterbara former av läkemedel under utveckling eller som redan godkänts av läkemedelsmyndigheter. Dessa förfinade och bättre former av läkemedel bygger på Bolagets unika och patenterade teknologiplattform. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: QUIA). FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se, är bolagets Certified Adviser. För ytterligare information, vänligen besök www.quiapeg.com.

Bifogade filer


QuiaPEG utser Erik Magnusson till CFO

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.