Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-01-15

Quickbit eu AB: Handel av Quickbits aktier påbörjas på Boerse Stuttgart

Quickbits aktier kommer med start idag att kunna handlas i Tyskland på Boerse Stuttgart. Boerse Stuttgart GmbH är moderbolag till Nordic Growth Market, den marknadsplats som står bakom noteringsinitiativet. Noteringen på Boerse Stuttgart innebär en möjlighet att, i samarbete med Nordic Growth Market, öka bolagets synlighet på den europeiska kapitalmarknaden.

För att underlätta en kvalitativ prisbild i handeln på Boerse Stuttgart kommer Quickbits största aktieägare, Aurentum I LLP, att ställa upp med ett aktielån till EUWAX AG, som kommer att agera likviditetgarant i Quickbits aktier. EUWAX AG är ett dotterbolag till Boerse Stuttgart GmbH.
Quickbits aktier kommer att handlas på Boerse Stuttgart under ordinarie handelstider, vardagar mellan kl. 09:00 - 17:30.

  • En notering på Boerse Stuttgart är ett naturligt nästa steg för Quickbit. Det kommer att stärka vårt varumärke bland institutionella investerare i Europa och samtidigt erbjuda dem en attraktiv investeringsmöjlighet i ett bolag med exponering mot kryptovaluta, säger Mathias Jonsson van Huuksloot, styrelseordförande, Quickbit..

För ytterligare information kontakta:

Mathias Jonsson van Huuksloot, styrelsens ordförande, Quickbit eu AB (publ)
mathias@quickbit.com 
+31 6 291 900 65
 

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.