Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-11-16

Rentunder: Rentunder inleder samarbete med Håll Skärgården Ren rf

RENTUNDER INLEDER SAMARBETE MED HÅLL SKÄRGÅRDEN REN RF

Rentunder inleder samarbete med Håll Skärgården Ren rf i Finland. Samarbetet innebär främst betydande gratis marknadsföring.

Rentunder Holding AB dotterbolag Rentunder har ingått ett samarbete med miljöorganisationen Håll Skärgården Ren rf (HSR) i Finland. Samarbetet innebär värdefull marknadsföring för Rentunder på den finska marknanden, inklusive deltagande på Helsingfors Internationella Båtmässa. Samarbetet pågår fram till slutet av 2019.

VD Mikael Alvn kommenterar:

"Samarbetet med HSR är viktigt för oss, då det hjälper oss nå ut med det positiva budskapet, om våra båttvättar, i Finland i redan etablerade kanaler mot båtfolk och myndigheter. Det är glädjande att ännu en välrenommerad miljöorganisation ställer sig bakom våra produkter. Vi tror att samarbetet kommer underlätta vår fortsatta etablering på den finska marknaden."

16 november 2018

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvn, VD
mikael@driveinboatwash.com mailto:mikael@driveinboatwash.com
+46 (0)70 486 3839

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Rentunder Pressrelease 2018-11-16.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24611

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic MTF. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com http://www.driveinboatwash.com . Aqurat Fondkommission AB är bolagets Mentor.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 november, 2018 kl. 16.00 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.