Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-11-15

Rentunder: Rentunder söker ny VD för expansion

RENTUNDER SÖKER NY VD FÖR EXPANSION

Rentunder söker ny VD för att driva bolagets säljstrategi. Bolagets nuvarande VD kommer sitta kvar i styrelsen och arbeta på konsultbasis utifrån behov.

Rentunder Holding AB söker ny VD. Bolaget har under en längre period sökt rekrytera säljchef utan att finna rätt kandidat för rollen. Rentunder kommer istället kombinera rollen som VD med säljchef i ny rekryteringsplan. Nuvarande VD, Mikael Alvn, kommer fortsätta vara VD tills ny ersättare kan rekryteras. Mikael kommer därefter fortsätta vara kvar i bolaget som styrelseledamot och hjälpa till på konsultbasis utifrån behov.

VD Mikael Alvn kommenterar:

"Det har varit en spännande tid dessa 7 år att ha varit med och tagit bolaget från en prototyp till att idag ha ett bevisat koncept som är sålt till 10 länder. Bolagets stora fokus framåt är att fortsätta förbättra ett redan attraktivt kunderbjudande och öka försäljningen av anläggningar såväl som att nå ökad omsättning från bolagets egna tvättanläggningar.

Jag ser fram emot att med full kraft hjälpa att ta bolaget vidare genom att säkerställa en bra överlämning till ny VD och därefter i min roll som styrelseledamot, konsult utifrån behov och som fortsatt långsiktig aktieägare.

Jag vill uppmuntra intresserade att skicka sitt CV till mikael@driveinboatwash.com mailto:mikael@driveinboatwash.com ."

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvn, VD
mikael@driveinboatwash.com mailto:mikael@driveinboatwash.com
+46 (0)70 486 3839

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Rentunder Pressrelease 2018-11-15.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24586

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic MTF. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com http://www.driveinboatwash.com . Aqurat Fondkommission AB är bolagets Mentor.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 november, 2018 kl. 15.00 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.