Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-11-28

Rui Modesto klar för AIK Fotboll

AIK Fotboll är överens med den 23-årige portugisen Rui Modesto och hans finska klubb FC Honka om en transfer av spelaren. Parterna har tecknat ett kontrakt som sträcker sig till och med den 31 december 2025 och Rui Modesto ansluter till AIK Fotboll då försäsongsträningen inleds i januari 2023.

- Rui är en spelare vi kunnat följa på nära håll i Finland under en längre tid. Han är en snabb, mycket löpstark spelare som gillar att äga sin kant. Han har en bra passningsfot och är en poängspelare från sin kant vilket är något vi har saknat de senaste säsongerna. Rui är användbar som både winger, högerback och ytter och rankas som en av finska ligans bästa spelare. Vi tror att Rui kan bli ett riktigt utropstecken i Allsvenskan 2023, säger Manuel Lindberg, VD/Klubbdirektör och tf sportchef.
- I want to thank the club for the confidence and the opportunity. I am very proud to sign for the biggest club in Sweden and really look forward for the challenge ahead with AIK. I can't wait to play in front of the supporters and wear the colors of this great club, säger Rui Modesto.
För en längre faktapresentation av Rui Modesto, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande. Nya bilder på Rui Modesto finns hos AIK Fotbolls samarbetspartner Bildbyrån.
För mer information, kontakta:
Manuel Lindberg, VD/Klubbdirektör och tf sportchef (herr)
Mobil: 070 - 843 18 91
E-post: manuel.lindberg@aikfotboll.se

Författare Cision