Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-19

Safe at Sea: Order på RescueRunner system till Spanien

Brocado Solutions S.L., den spanska distributör som Safe at Sea AB (Publ) har ingått distributörsavtal med har beställt ett RescueRunner system för leverans till en spansk kund inom livräddning. RescueRunner systemet har valts för dess unika egenskaper som möjliggör räddningsinsatser i grunda och otillgängliga områden där andra båtar inte kan komma till. Detta blir den första RescueRunnern som levereras till Spanien. Brocado Solutions S.L. har tidigare beställt en SafeRunner för demo-verksamhet på den spanska marknaden.

Genom affären hoppas vi på ett ökat intresse då andra livräddningsaktörer och räddningstjänster på den spanska marknaden kommer ha möjlighet att se och testa systemet.

"Det är fantastiska nyheter att vi har fått order på ett första RescueRunner-system till Spanien. Brocado Solutions har lång erfarenhet av att arbeta med räddningsutbildning, räddningsutrustning, en mycket intressant produktportfölj och dessutom stor kompetens och det känns som vi har hittat en mycket bra distributör för den spanska marknaden.", säger Linda Ahl, VP sälj-och marknadschef på Safe at Sea AB (publ).

RescueRunnern kommer att levereras i Q4.

Ordervärde är cirka SEK 340 000.

Författare Safe at Sea

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.