Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-04-04

Saxlund: Dotterbolag Saxlund Sweden AB tecknar kontrakt till värde av ca 7,5 MSEK

DOTTERBOLAG SAXLUND SWEDEN AB TECKNAR KONTRAKT TILL VÄRDE AV CA 7,5 MSEK

Saxlund Group AB, dotterbolag Hotab Biosystem AB har den 4 april 2018 tecknat kontrakt med Neova AB för leverans av ytterligare en anläggning till Gimo.

- Det är en leverans av komplett energicentraler till Neovas anläggningar i Gimo. Neova kommer att bygga ut ytterligare i Gimo då det finns ett större behov av värmeleverans än tidigare. Leveransen kommer att ske under sommaren och det är återigen leverans av vår anläggning som kommer att tillverkas i vår verkstad i Kristianstad. Den här anläggningen kommer att vara integrerad på materialhanteringssidan med den anläggningen som vi kommer leverera till Gimo under våren.

Neova är en mycket viktig kund till oss och vi för i dagsläget diskussioner om fler liknande anläggningar, säger Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB.

2018-04-04

För mer information kontakta:
Stefan Wallerman, CEO, tel. 070-306 37 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Saxlund Pressrelease 2018-04-04.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22691

Saxlund Group AB, är genom dotterbolagen Saxlund i Tyskland, England och Sverige en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom bioenergi, materialhantering och industriell miljövård. Kunderna återfinns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag. Saxlund Group AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser.

Författare beQuoted