Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-26

Scandinavian ChemoTechs dotterbolag, Vetiqure AB erhöll idag en order från AniCura Djursjukhuset i Jönköping

"Vi har mycket positiva erfarenheter av vetIQure™ och de tumörspecifika behandlingar som vi utfört under våren där utrustningen har varit ett viktigt komplement till vår strålterapi" säger Nanna Åkerlund Denneberg, Leg. Veterinär och specialist i onkologi hund och katt och användare av bolagets utrustning.

"Det är glädjande att vi har nått denna milstolpe med AniCura Jönköping, som vi under början av året inledde ett långsiktigt samarbete med och ser med spänning fram emot höstens behandlingar" säger Anders Johnsson, operativ chef för Vetiqure AB.

Om Anicura
AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur och har kliniker på 300 orter i Europa. Med stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster skapas trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Med sina 6000 medarbetare tar man varje år hand om fler än 3 miljoner patienter. AniCura är även en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCura Group ingår sedan 2018 som helägt dotterbolag inom Mars Petcare.

För mer information se:

https://www.anicuragroup.com/
https://www.mars.com/made-by-mars/petcare

Författare ChemoTech

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.