Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-27

Scandinavian Health Innovations ABs (publ) VD deltar på Mangold Insights investerarfrukost den 2:a juni

Scandinavian Health Innovations ABs (publ) ("SHI" eller "Bolaget") VD Daniel Ehdin presenterar Bolaget och framtiden på Mangold Insights investerarfrukost klockan 10.40 den 2:a juni. Eventet sänds live via Nyhetsbyrån Direkt och via Mangold Insights.

Scandinavian Health Innovations har hittills haft ett händelserikt år där flera strategiska framsteg i portföljbolagen presenterats. Bolaget presenterar nuvarande strategi och portföljbolagens kommande satsningar på Mangold Insights investerarfrukost den 2:a juni klockan 10.40 - 11.00. Presentation är 15 minuter följt av en 5 minuters frågestund som leds av Mangold Insights moderator Jan Glevén. Sändningen sker live via Nyhetsbyrån Direkt.

  • Vi har haft en oerhört händelserikt start på året med flera positiva nyheter och fler portföljbolag. Tanken är att på Mangold Insights investerarfrukost berätta mer om framstegen samt de större händelserna vi har att se fram emot i sommar och höst. Jag kan varmt rekommendera nuvarande aktieägare och de som är intresserade av tillväxtbolag att delta, säger Daniel Ehdin, VD på Scandinavian Health Innovations.

Scandinavian Health Innovations AB (publ) vars aktie är noterad under kortnamnet SHI B.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@shiorganic.com,tel. +46 70 862 47 40

Kort om Scandinavian Health Innovations
Scandinavian Health Innovations är en venture builder som investerar i ekologiska och hållbara företag. Vi äger, förvaltar och förvärvar aktier i företag där vi kan öka deras tillväxt och marknadsvärde genom att implementera nya digitala strategier. Våra investeringar återfinns i innovativa techplattformar & produktvarumärken som riktar sig till en hälso- och hållbarhetsmedveten målgrupp. Vår aktieportfölj består av fyra portföljbolag och målsättningen är att hålla en hög expansionstakt genom synergiförvärv i syfte att ständigt öka marknadsvärdet i våra innehav. Scandinavian Health Innovations (https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/822315/scandinavian-health-innovations-b) aktie är noterad under kortnamnet SHI B. www.shiorganic.com. Bolagets Mentor är Augment Partners AB, info@augment.se,+46 8 604 22 55

Författare Cision