Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-01-10

SealWacs: Sealwacs AB har bytt namn till Norse Impact AB

Bolagsverket har registrerat namnändringen från Sealwacs AB till Norse Impact AB och bolaget byter därmed listningsnamn och kortnamn per den 14 januari 2022.

Den 27 december 2021 beslutades vid extra bolagsstämma i Sealwacs AB  att bolaget ska byta namn till Norse Impact AB. Namnändringen är per onsdagen den 5 januari 2022 registrerad vid Bolagsverket.

Bolagets aktie kommer att handlas under nytt listningsnamn och kortnamn på Spotlight Stock Market från och med fredagen den 14 januari 2022. Nytt listningsnamn kommer att vara Norse Impact och nytt kortnamn för aktien kommer vara NORSE. CFI och ISIN-koderna ändras inte. FISN-koden ändras till NORSE/SH.

Datum för lansering av Bolagets nya hemsida kommer meddelas senare, tills vidare återfinns information på www.sealwacs.se.

- Vi i företaget är mycket nöjda med det nya namnet. Det finns nu en omfattande "gemensam tråd" i alla företagsnamn och vidare ner på varumärkesnivå. Vi kunde inte ha varit mer nöjda med att företagets egna varumärke Norse blir tickern för handeln på Spotlight från och med den 14 januari, säger Marius Arnesen, vd för Norse Impact AB.

Den nye namnstrukturen ser ut på följande sätt;

Se Bolagsstrukturen i bifogad pdf-fil

Snabbast växande

Sealwacs AB / Norse Impact AB är Nordens snabbast växande koncern inom non - smoke segmentet. Detta segment utgörs av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga röktobaken. Bolagets löpande verksamhet finns främst i Norge, men även i hela Norden och Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena snus och elektroniska cigaretter, inklusive e - juice, med elva exklusivitetsavtal med väletablerade rökfria produkter. SealWacs/Norse Impact har nu arton fysiska butiker, åtta egna nätbutiker (nordamp.no, maxsnus.no, dampmannen.no, friskedrag.no, dampmonopolet.no, norsevape.co.uk, norseeliquid.com och elektroniske-sigaretter.no)

E-cigarett / Vape -marknaden, som fortfarande är i ett tidigt skede, hade en omsättning i Europa på 8,3 miljarder USD 2020, och förväntas öka med 11% i 2021. Snus hade en global omsättning i 2020 på 2,6 miljarder dollar. Marknaden indikerar stark fortsatt tillväxt. Europa är den största marknaden och står för 40% av den globala omsättningen. Sverige och Norge är dom två största marknaderna i Europa. Bolaget har ett starkt tillväxtfokus, baserat på organisk tillväxt och solida strategiska förvärv, både i Norden och resten av Europa. Viktiga poäng här är starka synergier, marknadsandelsförvärv och sund finansiell verksamhet.

Marius Arnesen, VD. Telefon: +47 938 00 894, e-post: info@sealwacs.se 

Författare Cision