Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-06-14

SECITS: GANT och SECITS ingår avtal om säkerhetslösningar.

GANT OCH SECITS INGÅR AVTAL OM SÄKERHETSLÖSNINGAR.

Säkerhetsföretaget Secits har ingått ett långsiktigt avtal med GANT Sweden AB gällande leverans av säkerhetslösningar i form av trygghetskameror, Axis IP ljud samt varularm till GANTs hela butiksnät i Sverige. Avtalsvärdet är inte känd vid tidpunkten för avtalsskrivandet då inga miniminivåer är avtalade.

Lösningarna skall tillgodose trivsel och säkerhet i GANTs butiksmiljöer. Förutom leverans, installation och driftsättning av systemen som sker i form av en tjänst, kommer Secits även ta ett driftsansvar för lösningarna via en säker IT-driftsmiljö vilken motsvarar GANTs höga krav på säkerhet och kvalitet.

- Vi valde Secits då de kunde presentera en komplett lösning i yttersta framkant som uppfyller våra höga krav på säkerhet. Vår högsta prioritet är att säkerställa trygghet för personal och kunder i våra butiker och vi känner oss mycket nöjda med Secits lösning, säger Tomas Bexér, Retail Operations Manager på GANT.

- Vi är väldigt nöjda med att GANT valt oss som leverantör av säkerhetslösningar inom kamera, ljud och varularm. Lösningarna skall få personal och kunder att känna sig tryggare i sin vardag, säger Hans Molin, VD på Secits.

2019-06-14

För ytterligare information:
Hans Molin, VD
Tel: 073 049 8955
E-post: hans.molin@secits.se mailto:hans.molin@secits.se

GANT Sweden AB
Livsstilsvarumärket GANT grundades på den amerikanska östkusten 1949 och har sedan dess varit tongivande inom American Sportswear. I dag finns GANT representerat på över 70 marknader med omkring 750 butiker och 4000 återförsäljare. I år firar varumärket 70 år. Besök GANT.se http://GANT.se för mer information.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Secits Pressrelease 2016-06-14.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=26442

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har ca30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se http://www.secits.se

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se mailto:certifiedadviser@penser.se

Författare beQuoted