Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-05

Sensec: Månadsbrev till aktieägare och intressenter januari 2019

MÅNADSBREV TILL AKTIEÄGARE OCH INTRESSENTER JANUARI 2019

God fortsättning på er alla.
Nu har vi sparkat igång 2019. Vi fyller orderböckerna med utrustningar och tjänster till våra viktiga kunder inom samhällsviktiga institutioner och privata företag. Vi har som ni redan vet många fina ramavtal som renderar i nya beställningar samt utbyten av utrustningar, främst riktade mot fängelser, flygplatser men även andra närliggande kundsegment, som arenor och hamnområden.
Vi skrev nyligen om vår fina affär med Sveriges Nationalarena. Ett mycket bra exempel på vår verksamhet. Vi kommer under 2019 projektera påkörningsskydd uppdelat i flera faser. Inom detta segment ser vi nya affärer under året.

Vi fortsätter med vår satsning mot Sveriges värmeverk där vi anser oss ha en mycket komplett lösning som uppfyller kundens behov. I vår satsning har vi som målsättning att etablera affärsidén över hela Norden.

Finns intresse bjuder vi mer än gärna in till nya aktieägarträffar.
Glöm inte anmäla ert intresse till vår Office Manager
Madeleine Beauchamp (madeleine.beauchamp@sensec.se mailto:madeleine.beauchamp@sensec.se ).
Vi håller träffarna i våra nybyggda lokaler på Charles Gata 2A, Arlandastad, Stockholm.
(Max 20 personer).
Nästa planerade träff sker redan i mars. Datum är satt till 15 mars, kl 10.00.

Ekonomisk rapport
Q4 rapport lämnas 19 februari 2019.

Arlandastad 2019-02-05

Med vänliga hälsningar
Michael Pettersson, VD Sensec

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sensec Pressrelease 2019-02-05.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25086

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med cirka 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av de helägda dotterbolagen Sensec AB, verksamma sedan 1982. Sensec är en helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer och strålningsdetektorer.
Sedan augusti 2017 äger Sensec Holding AB Milsec AB som tillhandahåller säkerhetslösningar främst gällande skalskydd som fönsterfilm, säkerhetsdörrar och påkörningsskydd.
För ytterligare information kontakta vår hemsida www.sensec.se http://www.sensec.se

Författare beQuoted