Du är här

2018-02-22

Skillnaden mellan lån och lån

wysiwyg_image

ANNONS innehåll från sambla: Det är skillnad på lån och lån. Om du tar tillvara på denna kunskap kan skillnaden på bara några år finansiera din nya cykel, en renovering av köket eller kanske till och med drömresan till Karibien.

Aktiesparande kan vara ett både roligt och framgångsrikt sätt att finansiera sina drömprojekt. Men samtidigt som värdet av din aktieportfölj förhoppningsvis växer, finns det andra ställen där pengar stadigt försvinner – i form av räntor på lån. Och när börsen får skrämselhicka och inte levererar den önskade värdeökningen, ja då fortsätter lånen att kosta pengar.

Det finns med andra ord goda skäl att se över sina privatlån ordentligt, då det finns många kronor att spara. Låt oss säga att du har tagit ett billån på 400 000, som löper över åtta år och har en effektiv ränta på 6 %. Får du bara ner lånet till 4 % så har du sparat i runda slängar 35 000 kronor.

Så hur gör man då detta? Oavsett om du är ute efter att låna pengar eller att samla dina befintliga lån är det enklaste sättet är att gå in på sambla.se och låta Sambla göra jobbet. Sambla är en oberoende jämförelsetjänst som jämför 20 olika banker, och väljer de ut det bästa erbjudandet för just dig – helt kostnadsfritt.

Processen är mycket enkel och smidig, och kan skapa enorma besparingar för dig som kund. Är du nyfiken på vilka summor det handlar om är det bara att gå in på sambla.se och studera de pågående jämförelserna, som redovisas öppet på sajten. Där ser du direkt olika exempel på hur mycket andra kunder har sparat genom att lägga om sina lån. Summor på över 10 000 kronor per år är inte ovanliga.

Detta nya sätt att jämföra och förbättra sina lånevillkor har visat sig vara extremt populärt bland kunderna. Kundbetygen och recensionerna på såväl Trustpilot som Google är minst sagt imponerande. Bäst i Sverige enligt Google Reviews, för att vara exakt. Och framgången tycks bygga på en ganska enkel filosofi: att ge varenda människa, oavsett vem man är, bästa möjliga banklån.

För som sagt, det är skillnad på lån och lån.

 

Text: Sambla AB

Författare Analysguiden

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.