Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-25

Smart Energy publicerar koncernårsredovisning samt revisionsberättelse för räkenskapsåret 2019

På grund av tidspress och hög arbetsbelastning som nämnts i tidigare pressmeddelande till marknaden idag så kommer Bolaget att kommentera eventuella anmärkningar och förändringar som gjort i årsredovisningen i förhållande till bokslutskommunikén i separat pressmeddelande inom kort.

   
Denna information är sådan information som Smart Energy Sweden Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 juni 2020 kl. 21:45 CET.

För ytterligare information kontakta VD Jesper Starander:
jesper.starander@sesab.neteller tfn: 031-120056.

  
Kort om Smart Energy Sweden Group AB (publ)
Smart Energy är ett bränslebolag som specialiserat sig på business to business (B2B) försäljning till både återförsäljare, jordbruk, entreprenader, bussbolag, åkerier, budfirmor, kommuner, åkericentraler och många villaägare runt om i Sverige. Bolaget bedriver även en egen konsumentförsäljning via mindre tankstationer på landsbygden. Smart Energy har cirka 5000 aktieägare varav aktien är noterad under kortnamnet SEGR på NGM Nordic MTF i Stockholm och huvudägare är idag Capital Conquest AB (publ).

http://www.sesab.net/

Författare Smart Energy

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.