Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-11-14

Söder Sportfiske ansluter sig till Svensk Handel samt tecknar kollektivavtal

Söder Sportfiske har idag anslutit sig till Svensk handel samt kommer att ingå Detaljhandelsavtalet samt avtalet för Lager och e-Handel mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund. I och med detta kommer det tidigare kommunicerade strejkvarslet från Handelsanställdas förbund att upphöra.

"Söder Sportfiske är fortsatt av den grundläggande uppfattningen att de frihetsgrader som finns utanför ett kollektivavtal har varit viktiga för att kunna rekrytera och bygga vårt team på det sätt vi velat, med ett fokus på passionen för fiske. I den viktiga diskussion som uppkommit så har det dock blivit tydligt för oss att ett kollektivavtal är något som stora delar av vår lagerpersonal värderar högt, inte minst i den oroliga omvärld som vi befinner oss i just nu. Vi anpassar oss således efter situationen och fokuserar nu på att optimera verksamheten utifrån dessa nya förutsättningar" säger Jonas Franzén, Tf Vd på Söder Sportfiske.

Söder Sportfiske bedömer inte att det nya avtalet kommer att ha någon materiell finansiell effekt för bolaget.

Kontakter


Jonas Franzén, tf VD, jonas.franzen@sportfiskeprylar.se, +46(0)70 7128544
Erik Nordén, CFO, erik.norden@sportfiskeprylar.se, +46(0)70 7143616

Söder Sportfiskes Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Om oss


Söder Sportfiske, organisationsnummer 556656-9447, är ett ledande sportfiskeföretag i Norden med en stark etablerad omnikanalplattform med e-handel via domänerna Sportfiskeprylar.se, Sportfishtackle.com, Sportfishtackle.de, Sportfishtackle.fi, Sportfishtackle.nl och Fishline.se och fysisk handel via butikerna Söder Sportfiske och Fishline. Verksamheterna erbjuder ett brett och genomtänkt sortiment för det moderna sportfisket och erbjuder kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Koncernen äger och saluför produkter under de egna varumärkena Söder Tackle, Söder Sportfiske, Eastfield Lures, VATN och Fishline. Söder Sportfiskes aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet SODER. Mer information finns på www.sodersportfiske.se.

Bifogade filer


Söder Sportfiske ansluter sig till Svensk Handel samt tecknar kollektivavtal

Författare MFN