Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-19

Söder Sportfiske utser Jonas Franzén till ny tillförordnad VD

Söder Sportfiske tillkännager idag ändringar i bolagets ledning där Fishlines VD Jonas Franzén tar över som tf VD i Söder Sportfiske per den 19 september 2022 samtidigt som nuvarande VD Viktor Gullbrand lämnar bolaget.

”Jag vill tacka Viktor för hans viktiga insats för Söder där han med en stabil hand tagit bolaget till börsen och byggt upp värdefullt strukturkapital samt genomfört förvärvet av Fishline”, säger bolagets styrelseordförande Josephine Salenstedt.
 
Efter denna tid har nu styrelsen och Viktor gemensamt kommit fram till att vi behöver få in ett mer entreprenöriellt ledarskap. Vi är därför glada att Jonas Franzén, VD och grundare av vårt förvärvade bolag Fishline, stiger in i rollen som tillförordnad VD. Söders grundare Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl, som båda fortsatt är fullt ut operativa i bolaget kommer tillsammans med Jonas bilda en stark ledartrio där var och en också är stora ägare i Söder. 
 
“Jag ser fram emot möjligheten att tillsammans med Nicklas och Henrik ta över taktpinnen för Söder Sportfiske”, säger Jonas Franzén. Vi delar passionen för att skapa riktigt starka kundupplevelser inom ramen för en lönsam och växande affär och det arbetet ska nu accelereras.”

Kontakter


Josephine Salenstedt, Styrelseordförande, josephine@riteventures.com, +46(0)70 960 97 18

Söder Sportfiskes Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Om oss


Söder Sportfiske, organisationsnummer 556656-9447, är ett ledande sportfiskeföretag i Norden med en stark etablerad omnikanalplattform med e-handel via domänerna Sportfiskeprylar.se, Sportfishtackle.com, Sportfishtackle.de och Fishline.se och fysisk handel via butikerna Söder Sportfiske och Fishline. Verksamheterna erbjuder ett brett och genomtänkt sortiment för det moderna sportfisket och erbjuder kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Koncernen äger och saluför produkter under de egna varumärkena Söder Tackle, Söder Sportfiske, Eastfield Lures, VATN och Fishline. Söder Sportfiskes aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet SODER. Mer information finns på www.sodersportfiske.se.

Denna information är sådan information som Söder Sportfiske är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2022-09-19 08:30 CEST.

Bifogade filer


Söder Sportfiske utser Jonas Franzén till ny tillförordnad VD

Författare MFN