Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-12-15

Specialresor lanserar spirituell yogaresa till Tanzania

Vad är kopplingen mellan yoga, en nischad resebyrå i Karlstad, landet Tanzania och en före detta bodybuilder i världsklass? Det är en unik resa inom konceptet Spiritual Travel, som Karlstadbaserade Specialresor och Ulf Bengtsson lanserar i dagarna.

Yoga- och pilatesresan till Dar es Salaam vid Indiska oceanen i Tanzania är ett nytt samarbete mellan resebyrån Specialresor och Ulf Bengtsson, grundare av den internationella fitnesskedjan World Class, tidigare elitidrottsman, topprankad i världen inom bodybuilding, författare till flera böcker om träning och hälsa samt gymnastikdirektör/GIH.

Resan, som avgår i april 2022 passar både yogisar och nybörjare – egentligen alla som söker spirituell utveckling, motivation och mening i naturnära miljö. Varje dag ingår bland annat fyra timmar yoga och pilates under ledning av två certifierade instruktörer i världsklass. I resan ingår också upp till tre timmars personlig coachning inom områdena kost, träning och hälsa.

Bakom Ulf Bengtssons Spiritual Travel-koncept ligger tanken att erbjuda stressade nutidsmänniskor en chans till en timeout med fokus på inre välmående och kontakt med naturen. En del av intäkterna från reseförsäljningen kommer att gå till finansieringen av ett affärsprojekt vars syfte är att skapa ett utbildnings- och certifieringscenter inom hälsa, kost och träning för den lokala marknaden i Östafrika. 

Om resan, Spiritual Enlightenment Week Tanzania
Datum: 12– 20 april 2022. 
Gruppens storlek: Max 30 deltagare. 
Boende: White Sands Resort. 
Pris: Från 34 790 kr per person. 

För mer information kontakta:


ulf@worldclass.se
+42 724 390 563

Om Specialresor


Specialresor i Karlstad firar imponerande 30 år 2021 och har sedan starten primärt erbjudit resor i form av kundresor tillsammans med bland annat Sparbankerna, Swedbank, Nordea och Skandia. Numer arrangeras även resor i eget namn, samarbetsresor med kända profiler, läsarresor för diverse svenska tidningar samt specialanpassade resor till företag, föreningar och organisationer. Specialresor vänder sig till alla grupper som vill ha ett personligt bemötande och högkvalitativa reseupplägg. Sedan början av december har de även blivit en av få utvalda återförsäljare i Sverige av Hurtigruten för individuella bokningar.

Om Unlimited Travel Group


Unlimiteds verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de nio dotterbolagen Creative Meetings, Go Active Travel, JB Travel, PolarQuest, Ski Unlimited, Specialresor, Travel Beyond, Världens Resor och Västindienspecialisten.

Unlimited Travel Groups Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
telefon: +46 (0)8 – 684 211 00

Bifogade bilder


Platform Spiritual Week

Bifogade filer


Specialresor lanserar spirituell yogaresa till Tanzania

Författare MFN