Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-03-29

STAR VAULT: FÖRLÄNGT STRESSTEST MORTAL ONLINE 2

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Star Vault har beslutat att förlänga helgens så kallade stresstest för Mortal Online 2 för att säkerställa att servrarna kan hantera den stora mängd spelare som spelet "mycket väl kan stå inför".

Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Det har minst sagt varit en intensiv helg med såväl några serverkrascher på grund av det massiva trycket på servrarna som ett fantastiskt tillfälle att få input från spelarna - där en överväldigande majoritet är mer än bara positiva /…/ Vi jobbar nu hårt för att kunna stabilisera servrarna att kunna hantera en större mängd samtidiga spelare än vad vi hade förväntat oss", skriver Star vault.

Samtidigt uppger Star Vault att bolaget hittills erhållit cirka 1,7 miljoner kronor i spelardonationer i samband med stresstestet.

Någon information om lanseringsdag för Mortal Online 2 lämnas inte. I bolagets rapport i mitten av februari, då stresstestet var tänkt att bara ske under den gångna helgen, uppgavs att "allt pekar på att Mortal Online 2 kommer att gå persistent live under innevarande kvartal i mars månad".
Författare Direkt-SE