Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-07

STAR VAULT: MORTAL ONLINE 2 FÖRSENAT TILL MARS 2021

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Star Vault skjuter på lanseringen av sitt kommande spel Mortal Online 2 till mars 2021. Tidigare plan var en lansering under den senare delen av det fjärde kvartalet 2020.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Så sent som i förra veckan meddelade Star Vault att bolaget avser genomföra en emission om cirka 5 miljoner kronor med företrädesrätt för befintliga aktieägare, detta för att "få finansiell frihet i arbetet med att finjustera och lansera Mortal Online 2 under optimala förhållanden".

"Jag vill börja med att understryka att företrädesemissionen vi offentliggjorde i fredags inte på något sätt är kopplad till ett misslyckande från Star Vaults sida, snarare tvärtom. Vi skulle kunna lansera Mortal Online 2 i slutet av december i år men känner att vi, och många andra med oss, inklusive ledande spelstreamers, har något riktigt stort som har tagit form och vill ha möjligheten att ge Mortal Online 2 bästa möjliga förutsättningar att framgångsrikt kunna finjusteras och lanseras under optimala förhållanden", skriver bolagets vd Henrik Nyström i ett pressmeddelande på måndagsmorgonen.
Författare Direkt-SE