Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-01-18

Star Vaults VD Henrik Nyström uppdaterar runt Mortal Online 2 - full release som planerat den 25 januari

[logo_svart_vitbg.jpg]

PRESSMEDDELANDE

2022-01-18

Star Vaults VD Henrik Nyström uppdaterar runt Mortal Online 2 - full release som planerat den 25 januari

Det är nu en vecka kvar till full release av Mortal Online 2 och allt följer plan. Spelet fortsätter att intressera en stor skara MMO-spelare inför full release den 25 januari 2022 och har ett stort dagligt intresse med mycket goda spelaromdömen (ca 80% positivt).

Spelare som förköper Mortal Online 2 får tillgång till beta-versionen som den 25 januari 2022 kommer att nollställas och övergå till full release-versionen. Detta medför att många väntar med att förköpa spelet nu. Trots detta har Mortal Online 2, sedan förköpen kom igång, sålt för ca 800 000 USD genom förköp till fullpris. Mortal Online 2 har ett stadigt växande antal spelare som wish-listat spelet - över 210 000 personer. Den genomsnittliga tiden som spenderas i spelet fortsätter att öka, vilket är ett gott betyg för att onboarding-processen av nybörjare fungerar väl.

Det känns väldigt tryggt idag med såväl teknik som de spelarsiffror vi redan har och jag bedömer att vi kan räkna med en stor spelarökning vid full release. Snart börjar resan för Mortal Online 2 som sätter Star Vault på världskartan som framgångsrik MMORPG-studio!

Henrik Nyström, VD Star Vault AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post:ir@starvault.se
Hemsida:www.starvault.se

Denna information är sådan information som Star Vault AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 januari 2022.

Henrik NyströmCEOinfo@starvault.se

Författare Cision