Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-07

Tekniska Verken implementerar XMReality Remote Guidance inom ytterligare affärsområden

XMReality AB och Tekniska Verken, ett kommunalägt Linköpingsföretag, har idag signerat ett 24-månaders avtal i syfte att leverera Remote Guidance till flertalet affärsområden inom koncernen. Totala kontraktsvärdet för tvåårsperioden uppgår till 900 TSEK och täcker enbart mjukvara.

"Den nya beställningen innebär en flerfaldig ökning av den tidigare order vi fick från denna kund så sent som förra hösten. Det är uppenbart att Tekniska Verken har genomfört sin implementation väl och numera finns vår tjänst inom fjärrvärme, bredband samt vatten. Tekniska Verken är helt klart ett företag inom sitt segment i teknikens framkant, där kommunens invånare tar del av detta i form av kostnadsbesparingar, reducerad resande och ett minskat klimatavtryck. Det är också uppenbart att vi inom XMReality ser möjligheten till affärer med liknande bolag i hela Sverige", säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.

Denna information är sådan som XMReality är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-09-07 09:26 CET.

För mer information, vänligen kontakta:

Jörgen Remmelg, VD XMReality
Tel: +46 739 822 409
E-mail: jorgen.remmelg@xmreality.se

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.