Du är här

2018-07-11

Tele2 AB: Tele2 AB: Presentation av resultat för andra kvartalet 2018

Presentationen framförs av: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark,
finanschef, och Erik Strandin Pers, IR-chef.

Tele2 AB offentliggör resultatet för det andra kvartalet 2018,
onsdagen den 18 juli 2018, klockan 07:00 CEST (06:00 BST, 01:00 EDT).

En telefonkonferens med presentation kommer att anordnas klockan 10:00
CEST (09:00 BST, 04:00 EDT) onsdagen den 18 juli 2018. Presentationen
framförs på engelska och kommer även att webbsändas på Tele2s
hemsida: www.tele2.com

Samtalsinformation:

För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet
fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för
att registrera er. Fråga efter "Tele2 Q2 Interim Report 2018".

Telefonnummer:

SE: +46 (0)8 5065 3942

UK: +44 (0)330 336 9411

US: +1 929 477 0324

För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, PR-ansvarig, Tele2 AB, Tel: +46 766 26 44 00
Erik Strandin Pers, IR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 733 41 41 88

_________________________________________________________

TELE2 SER DET SOM SIN STÖRSTA UPPGIFT ATT GÖRA DET MÖJLIGT FÖR ALLA
ATT LEVA ETT MER UPPKOPPLAT LIV. Vi tror nämligen att det uppkopplade
livet är ett bättre liv. Vi arbetar därför för att data ska bli mer
tillgängligt för våra kunder oavsett när de behöver det eller var de
befinner sig. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget
varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra
etablerade spelare. Tele2 erbjuder tjänster inom fast- och
mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala
IoT-lösningar. Våra 17 miljoner kunder i åtta länder njuter av en
fantastisk trådlös upplevelse genom våra prisbelönta nätverk. Tele2
är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2017 omsatte bolaget 25
miljarder kronor och presenterade en EBITDA på 6,4 miljarder kronor.
För finansiella definitioner, vänligen se sista sidorna i
årsredovisningen 2017. Följ @Tele2group på Twitter för de senaste
uppdateringarna.

-----------------------------------------------------------
http://news.cision.com/se/tele2-ab/r/tele2-ab--presentation-av-resultat-...
http://mb.cision.com/Main/3372/2572841/876454.pdf

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.