Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-06-17

Tele2 AB: Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för andra kvartalet 2019

Stockholm - Onsdagen den 17 juli 2019 offentliggör Tele2 AB ("Tele2")
(Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det andra
kvartalet 2019. Presentation framförs av Anders Nilsson, vd, Mikael
Larsson, finanschef, Samuel Skott, chef för konsumentmarknaden i
Sverige, samt Marcus Lindberg, IR-chef.

Tele2 offentliggör resultatet för det andra kvartalet 2019, onsdagen
den 17 juli 2019 klockan 07:00 CEST (06:00 BST, 01:00 EDT).

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att
anordnas onsdagen den 17 juli 2019 klockan 10:00 CEST (09:00 BST,
04:00 EDT). Presentationen framförs på engelska och kommer även att
webbsändas på Tele2s hemsida: www.tele2.com

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen
fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för
att registrera er. Ange koden 3047523 ("Confirmation Code").

Telefonnummer:
SE: +46 (0) 8 50 69 21 80
UK: +44 (0) 2071 928000
US: +1 631 510 74 95
För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tel: +46 766 26 44 00
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tel: +46 73 439 25 40
TELE2'S MISSION IS TO FEARLESSLY LIBERATE PEOPLE TO LIVE A MORE
CONNECTED LIFE. Vi ska vara den integrerade utmanaren som erbjuder
snabb uppkoppling, data och videoinnehåll - oavsett tid och plats.
Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi fortsatt att utmana rådande
normer och dammiga monopol. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk
mobil- och fasttelefoni, bredband, datanät, TV, streaming och globala
IoT-tjänster för miljontals kunder. Vi driver tillväxt genom
kundnöjdhet och smarta kombinerade erbjudanden. Tele2 är sedan 1996
noterat på Nasdaq Stockholm. Under 2018 omsatte bolaget 30 miljarder
kronor, med en underliggande EBITDA på 9 miljarder kronor. För de
senaste nyheterna och finansiella definitioner, vänligen se vår
hemsida www.tele2.com.

-----------------------------------------------------------
https://news.cision.com/se/tele2-ab/r/tele2-bjuder-in-till-presentation-...
https://mb.cision.com/Main/3372/2841040/1062907.pdf

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.