Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-01-16

Tele2 AB: Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för fjärde kvartalet och helåret 2019, samt publicerar ny rappo...

Stockholm - Måndagen den 3 februari 2020 offentliggör Tele2 AB
("Tele2") (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det
fjärde kvartalet och helåret 2019. Presentationen görs av Anders
Nilsson, vd, Mikael Larsson, finanschef, Samuel Skott, kommersiell
chef, samt Marcus Lindberg, IR-chef.

Tele2 offentliggör resultatet för det fjärde kvartalet och helåret
2019, måndagen den 3 februari 2020 klockan 07:00 CET (06:00 GMT,
01:00 EST).

Finansiell historik enligt ny struktur tillgänglig på www.tele2.com
För att reflektera den nya organisationsstrukturen som kommunicerades
den 3 december 2019 har Tele2 uppdaterat sin rapportstruktur. Som
tidigare meddelats innefattar detta bland annat att konsument- och
företagssegmenten i Sverige och IoT-segmentet kombineras till ett
segment. I samband med denna förändring har Tele2 även justerat
klassificeringen av intäkter i det nya Sverigesegmentet. Dessa
ändringar har ingen effekt på totala intäkter eller lönsamhet för
koncernen. Finansiell historik enligt den nya strukturen och nya
klassificeringen av intäkter har idag gjorts tillgänglig på
investerar-sektionen på www.tele2.com.

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att
hållas måndagen den 3 februari klockan 10:00 CET (09:00 GMT, 04:00
EST). Presentationen framförs på engelska och kommer att webbsändas
www.tele2.com.

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen
fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för
att registrera er. Ange koden 2364644 ("Confirmation Code").

Telefonnummer:
SE: +46 (0) 8 50 69 21 80
UK: +44 (0) 2071 928000
US: +1 631 510 74 95
För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tel: +46 766 26 44 00
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tel: +46 73 439 25 40
Tele2s vision är att bli the smartest telco in the world, creating a
society of unlimited possibilities. Ända sedan Tele2 grundades 1993
har vi fortsatt att utmana rådande normer och dammiga monopol. Idag
möjliggör våra prisbelönta nätverk mobil- och fasttelefoni, bredband,
datanät, TV, streaming och globala IoT-tjänster för miljontals
kunder. Vi driver tillväxt genom kundnöjdhet och smarta kombinerade
erbjudanden. Tele2 är sedan 1996 noterat på Nasdaq Stockholm. Under
2018 omsatte bolaget 30 miljarder kronor, med en underliggande EBITDA
på 9 miljarder kronor. För de senaste nyheterna och finansiella
definitioner, vänligen se vår hemsida www.tele2.com.

-----------------------------------------------------------
https://news.cision.com/se/tele2-ab/r/tele2-bjuder-in-till-presentation-...
https://mb.cision.com/Main/3372/3009497/1174861.pdf

Författare Cision News

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.