Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-23

Tessin presenterar på Fastighetsmässan

Tessins VD Heidi Wik är en av många ledande personer som presenterar när fastighetsbranschen under två dagar samlas på Fastighetsmässan i Kista.

”Som Nordens största plattform för digital fastighetsfinansiering är det naturligt för oss att vara på plats och träffa våra kunder, speciellt intressant är årets mässa mot bakgrund av att vi har lanserat Tessin Properties med målsättningen att äga fastigheter tillsammans med våra investerare och medlemmar.” säger Heidi Wik, VD Tessin Nordic Holding.

Tessins VD Heidi Wik kommer att hålla en presentation på temat framtidens fastighetsfinansiering på digitaliseringsscenen kl 10:15 på torsdag den 25 november.

Fastighetsmässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av fastighetslösningar med fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag. Tessin är på plats för att prata fastighetsinvesteringar, visa upp oss för nya projektutvecklare och för att på plats fira att vår podcast Fastighetsprofilerna fyller tre år.

Tessins podcast Fastighetsprofilerna är Sveriges ledande podcast för fastighetsbranschen är på plats för intervjua några av branschens ledande profiler. Flera av poddens mest uppskattade deltagare gör comeback, som till exempel Lennart Weiss, Sharam Rahi och Annica Ånäs, och vi får samtidigt chansen att lära känna nya profiler inom olika områden, bland annat fastighetssäkerhet och artificiell intelligens.

När: Onsdag 24 november 09:00-17:00 och Torsdag 25 november 09:00-16:00.
Adress: Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista
Tessin/Fastighetsprofilernas monter: R:03

Kontakter


Thomas Ahlerup
Head of M&A, Investor Relations and Strategy
Tessin Nordic Holding AB (publ.)
+46-768966300 
ir@tessin.se

Om oss


Om Tessin
Tessin grundades 2014 och är idag Nordens ledande digitala investeringsplattform inom fastighetsfinansiering sett till förmedlat kapital. Verksamheten baseras på en egenutvecklad digital plattform som kopplar ihop fastighetsutvecklare i behov av lånefinansiering, med investerare som söker exponering mot ett högavkastande tillgångsslag med balanserad risk och säkerhet i form av framför allt fastighetspant. Vid utgången av 2020 hade Tessin närmare 55,000 registrerade medlemmar på plattformen.

Tessin erbjuder idag finansiering till fastighetsbolag och fastighetsutvecklare i Sverige och Finland. Lånen finansieras via Tessins plattform genom ett syndikat av privatpersoner, professionella- och institutionella investerare som får en möjlighet att investera i säkerställda fastighetslån med attraktiv direktavkastning. Tessin har sedan starten totalt förmedlat cirka 3,5 miljarder kronor i finansiering till mer än 300 olika fastighetsprojekt, vilket har bidragit till byggnationen av fler än 5 000 bostäder tillsammans med en mängd kommersiella lokaler och samhällsfastigheter. Sedan starten har motsvarande 2,4 miljarder kronor återförts till medlemmarna och den genomsnittliga årliga avkastningen har uppgått till mellan 8 – 9 procent.

Läs mer om Tessin på Tessin.se där bland annat finansiell information om Tessin finns på Tessin Investor Relations.

FNCA Sweden AB är Tessins Certified Adviser. Telefon: +46 (0) 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se

Bifogade bilder


Tidigare gäster i Fastighetsprofilernas podcast

Bifogade filer


Tessin presenterar på Fastighetsmässan

Författare MFN