Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-23

Thunderful Group: Thunderful-spelet Lost in Random släpps den 10 september på alla större plattformar

Segra eller gå under i en unik blandning av äventyr, ödesdigra tärningskast, gigantiska brädspelarenor och mycket mer i det senaste spelet från Thunderful.

Lost in Random[TM] är ett actionäventyr draperat i svart humor, utvecklat av Thunderfuls prisbelönta Zoink-team och som ges ut av Electronic Arts. Från och med den 10 september 2021 kan spelare över hela världen besöka kungariket Random, ett mörkt underland där bara de modigaste överlever, och där man snabbt måste lära sig att tippa oddsen i sin favör. Kolla in spelets unika blandning av explosivt tärningsspel, slag som utkämpas medan tiden står stilla samt olika förmågor och trollformler i den officiella speltrailern:
[image] (https://www.youtube.com/watch?v=rBLEgSSoO8Y) https://www.youtube.com/watch?v=rBLEgSSoO8Y

"Vi ville skapa en saga som var lite mörkare än det vi gjort tidigare. Vi ritade massor av olika karaktärer och koncept, men det var inte förrän en tjej och hennes tärningar dök upp som vi visste att vi hittat rätt," berättade Olov Redmalm, kreativ chef och huvudförfattare för Lost in Random, under EA Originals Spotlight på EA Play Live 2021. "En knepig aspekt var att bestämma hur spelet skulle se ut och fungera. Vi ville att temat och spelet skulle kretsa kring tärningarna, och tricket var att hitta en balans i slumpmässigheten. Ur det växte spelet därefter fram naturligt."

Kungariket Random styrs av en ond drottning och är uppdelat i sex skuggvärldar där livet dikteras av en förhäxad svart tärning. I rollen som Even tar man sig fram på landets mystiska kullerstensgator, möter dess oförutsägbara invånare och antar utmaningar för att rädda sin syster, Odd, från hennes hemska majestät. På vägen möter hon den lilla märkliga tärningen Dicey, och tillsammans nystar de upp en gammal berättelse med ett förvånansvärt aktuellt budskap: tillfälligheter är inte något att frukta eller kontrollera, utan är en kraft som, genom att omfamna den, kan bemästras - och utnyttjas.

Lost in Random är redan tillgängligt för förbeställning på utvalda plattformar och kommer att finnas tillgängligt den 10 september 2021 för Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, samt för PC på Origin och Steam.

För mer information om Thunderful Group, vänligen kontakta:

Brjann Sigurgeirsson, VD, Thunderful Group
E-post: brjann@thunderfulgroup.com
Tel: +46 708 16 16 32

Författare Cision