Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-27

TopRight Nordic AB: Stena Fastigheter lägger order till HISAB, helägt dotterbolag till TopRight

Teknikföretaget HISAB har genom byggentreprenören Betonmast, fått en beställning på att leverera smidesarbeten till Stena Fastigheters huvudkontor. Ordervärdet är 1 Mkr.

HISAB har, med sin specialistkompetens inom avancerade byggprojekt och stålkonstruktioner, fått uppdraget att leverera en mängd smidesarbeten till Stena Fastigheters huvudkontor i Göteborg. Stena Fastigheter AB är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Arbetet omfattar trappor, räcken, gallerdurk och kompletteringssmiden i form av balkar och pelare med ett sammanlagt värde på 1 Mkr för HISAB.

Byggentreprenör och beställare är Betongmast, en av Norges största byggentreprenörer. Koncernen Betonmast omsätter idag över 7 miljarder kronor och har över 1000 medarbetare.

HISAB har i årtionden levererat stålkonstruktioner till kunder inom industri, byggbransch, infrastruktur och samhälle. Bolaget förvärvades av TopRight Nordic under 2019 med syftet att med sitt kunnande om och erfarenhet av stora industriprojekt, bidra till att både TopRights och dotterbolaget Ferm och Perssons lösningar kommer in i kunders byggprocess på ett tidigt stadium.

"Jag är stolt över att vi arbetar med så professionella kunder som Stena Fastigheter och Betonmast. Det är ett kvitto på vår kvalitetsmedvetenhet, vår styrka att hantera avancerade projekt och på vår leveranssäkerhet", säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Arbetet påbörjas under Q4 2020 och ordervärdet för HISAB är 1 Mkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.hisab.nu

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com
Patrick Csizmadi, VD för HISAB på 0735-31 61 51eller mail, patrick@hisab.nu

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.
HISAB
HISAB är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. Under årtionden har bolaget utvecklat kunskap och kompetens mot dagens högt ställda krav. Idag finns kunderna inom fartygs- och byggbranschen, industri, infrastruktur och samhälle.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.