Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-01-25

Transiro Int AB: Transiro lanserar tjänsten Trikenow.ph

Stockholm 2021-01-25

Transiro i Filippinerna lanserar i partnerskap med Department of Public Safety and Traffic Management (DPSTM), en tjänst för att enkelt kunna boka tricycles, så kallade trikes. Intäkterna är baserade på fasta och rörliga avgifter per månad.
 

Trikes är det näst vanligaste transportmedlet i Filippinerna med över 4.5 miljoner registrerade fordon på en marknad som styrs av lokala franchiseavtal. Trikes används som en taxi-service och för leveranser av mat och paket. 
Först ut att använda systemet är franchisetagarföreningarna för Trikes i Caloocan, Lipa och Laguna. De tre städerna har tillsammans 27 000 trikes.Tjänsten kommer att introduceras med en mjukstart i Caloocan med 500 av stadens trike-förare därefter i Lipa och slutligen i Laguna. Intäktsmodellen är en månadsavgift per trike om 200 PHP, samt en bokningsavgift på 10 PHP. Med 500 förare i systemet och 20 körningar per dag beräknas Transiros tjänst omsätta 70 000 SEK i månaden.
"Jag är otroligt stolt över att lansera den här produkten genom Transiros kontor i Filippinerna i ett partnerskap med Department of Public Safety and Traffic Management (DPSTM). Gig-ekonomin har vuxit snabbt i Filippinerna och med Transiros Trikenow-lösning kommer vi att öka tillgängligheten för enklare och säkrare bokningar" säger Johan Eriksson, VD på Transiro. 
"Jag är väldigt glad över Trikenow.ph. Den här tjänsten kommer att hjälpa våra invånare och småföretagare. Under den pågående pandemin har intäkterna minskat för våra trike-förare. Med det nya systemet kan trike-förare hämta passagerare där de befinner sig och nya affärsmöjligheter utnyttjas.Nu kan invånarna förboka sin trike i likhet med andra taxitjänster, därmed undvika folksamlingar." säger Bernie Manlapig, på Department of Public Safety and Traffic Management (DPSTM).
Bokningstjänsten nås via www.trikenow.ph
 

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:

VD Transiro - Johan Eriksson
Telefon: 070-372 82 17
E-post: johan.eriksson@transiro.com

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.