Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-11

Transiro Int AB: Transiro sluter avtal med nya kunder för Kassanova affärssystem

Stockholm 2020-11-11 

Transiro Retail AB har tecknat avtal med två nya kunder för Kassanova Affärssystem. Det totala ordervärdet uppgår till 355 000 kr med avtalsperioder som sträcker sig till och med december 2021 respektive november 2025.
 

Transiro Retail AB har tecknat avtal med Jönnbua och Forshalls Bygghandel gällande Kassanova affärssystem.
Jönnbua är en järnhandel i Hede. Sortimentet är lokalt anpassat och består av järn-, bygg-, jakt-, el- och fiskeartiklar. Dessutom har man försäljning av vitvaror och utför installation och service av värmepumpar. Nu när man väljer Kassanova Affärssystem så får man tillgång till ett av marknadens modernaste affärssystem.
Forshalls Bygghandel i Grästorp tillhör Bolistkedjan och är en komplett bygg-, järn- och färgfackhandel. Nu satsar man framåt med Kassanova Affärssystem. Med det nya moderna och användarvänliga affärssystemet får man tillgång till flertalet smarta funktioner som t ex flera varianter av artikelinläsning, E-postfakturering, Fortnox integration, handdatorkoppling, Kassanova Mobil, integrerad kortbetalning i kassan, online backup och kedjefunktioner som t ex Bolist EDI-beställning och Bolist artikelinläsning. Dessutom har man investerat i en ny serverlösning.
 

"Vi har fört en dialog med Jönnbua under en längre tid och det ska bli intressant att följa Jönnbuas resa tillsammans med det stöd som Kassanova kan erbjuda butiksverksamheten. Vi ser även fram emot ett bra samarbete med Forshalls Bygghandel. Med ett användarvänligt och kompetent affärssystem har man större möjligheter att utnyttja systemets funktionalitet. En förutsättning för att effektivisera verksamheten är att man faktiskt använder systemstöd i större utsträckning, säger Mika Oksanen försäljningsansvarig för Kassanova Affärssystem."
 

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:

VD Transiro - Johan Eriksson
E-post: johan.eriksson@transiro.com

Författare Transiro Int AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.