Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-09-25

Unibap: Unibap erhåller förstudiebeställning från AH automation

UNIBAP ERHÅLLER FÖRSTUDIEBESTÄLLNING FRÅN AH AUTOMATION

Unibap erhåller förstudiebeställning från AH automation Unibap AB (publ) "Unibap, eller Bolaget" har erhållt en ekonomiskt obetydlig förstudiebeställning rörande industrirobotstyrning från AH Automation AB ("AH"). Förstudien kommer genomföras tillsammans med en kund till AH under september till oktober 2018. Förstudien är inom Unibaps affärsområde Intelligent Automation.

- Förstudien tillsammans med AH Automation är mycket spännande då tillämpningen för slutkunden är inom Intelligent Automation, samt att AH representerar en systemintegratör med lång erfarenhet från branschen där vi tillsammans kan förstärka varandras erbjudanden, säger Fredrik Bruhn, VD för Unibap.

Uppsala 2018-09-25

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
vd@unibap.com
mailto:vd@unibap.com +46 70 7833215

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Unibap Pressrelease 2018-09-25.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24204

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.unibap.com http://www.unibap.com .

Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Kort om AH automation

AH Automation är en systemintegratör med 70 års erfarenhet av industrilösningar inom automation, industrirobotik, packning och conveyer, maskinkontroll samt relaterade vision och mjukvarulösningar. För mer information besök Bolagets hemsida www.ah-automation.se http://www.ah-automation.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.