Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

Uppdatering från MedicPen

Ny hemsida

Som MedicPen kommunicerat tidigare har bolaget för avsikt att förbättra sin marknadsföring och specifikt stärka den digitala delen. Detta för att tydligt kommunicera värdet av Medimi®Smart, nå en bredare kundbas samt positionera oss mot alternativa lösningar inom dispensering.  Målet är att säkerställa att MedicPens erbjudande alltid är med i utvärderingen av lösningar för medicindispensering i de nordiska länderna. Både inom privat och offentlig sektor. Centralt i detta är en tydlig och väl fungerande hemsida. Därför lanserar vi idag MedicPens nya hemsida. Samma adress men med bättre innehåll och tydligare struktur.

Video av VD Jan Anderssons anförande från bolagsstämman 10 juni

Då corona satt hinder för ett bredare deltagande på MedicPens bolagstämma har VD Jan Andersson spelat in sitt anförande från stämman på video. I filmen sammanfattar Jan de viktigaste händelserna 2019 samt talar om status och fokus för bolaget de kommande 12 månaderna. Följ länken, www.medicpen.com, till MedicPens nya hemsida där den finns tillgänglig på framsidan.

Personaloptioner

En av agendapunkterna på bolagstämman var ett erbjudande att teckna optioner avseende aktier i MedicPen riktat till personal och styrelse. Totalt 1 000 000 optioner till ett pris av 0,07 SEK erbjöds, 100 000 till var och en anställd och styrelsemedlem. Samtliga tecknade sina erbjudna optioner.

Författare MedicPen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.