Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-05-22

Västra Hamnen: Promore Pharma - Breddar spelplanen

PROMORE PHARMA - BREDDAR SPELPLANEN

[Västra Hamnen]

Uppdragsanalys
Inga överraskningar i rapporten för Q1
Avtal om utlicensiering av PXL01 för ryggradskirurgi till PRP
Vi höjer vårt värderingsintervall till 18,80 - 32,30 SEK per aktie

Promore Pharmas rapport för första kvartalet 2018 innehöll inga större nyheter. Kostnaderna var något högre än vi hade räknat med vilket i huvudsak beror på intensifierat arbete med att förbereda kliniska studier.

Tidigare denna månad meddelade Promore Pharma att man ingått ett utlicensieringsavtal för PXL01 för användning mot fibroser efter kirurgisk behandling av diskbråck. Vi har gjort en utvärdering av licensavtalet och bedömer att det motiverar en höjning av det värderingsintervall vi tidigare angett för Promore Pharma. Med försiktiga antaganden gör vi bedömningen att det representerar ett mervärde om 1,20 - 1,70 SEK per aktie. Vi höjer således vårt motiverade värde per aktie till 18,80 - 32,30 SEK.

Den fulla analysen finns tillgänglig här. http://www.vhcorp.se/uploads/1037_PromorePharma_180522update.pdf

MALMÖ, 22 maj 2018

Detta marknadsföringsmaterial har upprättats av Västra Hamnen Corporate Finance AB ("Västra Hamnen") på uppdrag av Promore Pharma AB.

Materialet har inte utformats enligt kraven i de lagar och författningar som fastställts med avseende på investeringsanalysers oberoende, och omfattas inte av några förbud mot handel före spridningen av investeringsanalyserna.

Om Västra Hamnen
Västra Hamnen är en konsultfirma inom corporate finance som tillhandahåller bland annat projektledningstjänster vid kapitalanskaffningar och uppdragsanalys. Västra Hamnen står under tillsyn av Finansinspektionen och har varit verksam på den finansiella marknaden sedan 2005.

Våra uppdragsgivare består av såväl börsbolag och riskkapitalbolag som entreprenörer och privata bolag. Vår ambition är att arbeta selektivt och långsiktigt med ett begränsat antal klienter för att säkerställa högsta kvalitet i alla uppdrag.

www.vhcorp.se http://www.vhcorp.se
info@vhcorp.se mailto:info@vhcorp.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.