Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-14

Veoneer värd för expertpanel på Detroit AutoShow AutoMobili-D

Southfield, Michigan, USA - 14 september 2022: Autotech-bolaget Veoneer är värd för en expertpanel på Detroit Auto Show's AutoMobili-D torsdagen den 15 september kl 12:20 - 12:50pm (lokal tid i Detroit).

Paneldiskussionen har titeln "ADAS for Everyone - The Industry Responsibility to Make it Happen" och handlar om att industrin måste kraftsamla och nyttja sin samlade kunskap för att  snabba på tekniska framsteg och förbättra mobiliteten. Fordonsindustrin och omgivande infrastruktur förändras med ljusets hastighet, vilket ställer stora krav på samtliga parter. Såväl fordonstillverkare som underleverantörer har ett stort ansvar att driva fram tekniska landvinningar som både räddar liv och förbättrar fordonens komfort på ett sätt som är säkert och förutsägbart.

Panelen modereras av Tim Stevens (World Car Awards / tidigare CNET / AOL / Engadget) och består av

  • Steven Jenkins, CTO & EVP Active Safety Integration, Veoneer
  • Anshuman Saxena, Senior Director och Head of ADAS/AD Products, Qualcomm Technologies, Inc.
  • CJ King, VP of Platform Engineering, HERE Technologies

AutoMobili-D är centralt placerad i hall B och C, Huntington Place (1 Washington Blvd, Detroit, MI 48226).  

För ytterligare information

Thomas Jönsson, EVP Communications & IR, Veoneer
thomas.jonsson@veoneer.com,tel +46 (0)8 527 762 27

Veoneer HoldCo, LLC är ett fordonsteknikbolag som är världsledande inom aktiv säkerhet och passiv säker-hetselektronik, med fokus på innovativa högklassiga produkter och lösning. Vår affärsidé är att skapa förtroende för mobilitet. Veoneer är en Tier 1-leverantör av hårdvara och en systemintegrerare, vars produkter under 2022 finns i mer än 125 planerade lanseringar. Veoneer har 6100 medarbetare i 11 länder och huvudkontor i Stockholm. Bolagets historia bygger på närmare 70 års erfarenhet av fordonssäkerhet.

Författare Cision