Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-07

Verisec: Signeringstjänsten Scrive ansluter Freja eID

Scrive är marknadsledande i Norden kring elektroniska signeringslösningar. Genom att använda Scrives tjänster kan organisationer teckna avtal elektroniskt och skapa automatiserade arbetsflöden som eliminerar pappersbaserad, manuell hantering. Styrkan i en elektronisk underskrift är direkt kopplat till tillförlitligheten i identiteten som ligger i grunden. Därmed blir e-legitimationen en förutsättning för att trygga signeringsflödet.
Victor Wrede, VD Scrive kommenterar:
"På Scrive vill vi leverera kundvänliga och säkra signeringsprocesser. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda våra partners och kunder möjligheten att även identifiera sina motparter med Freja eID."
Johan Henrikson, VD Verisec kommenterar:
"Efterfrågan på elektroniska underskrifter har varit i en starkt uppåtgående trend under de senaste åren, men under det senaste halvåret har antalet förfrågningar som rör underskriftstjänster formligen skjutit i höjden. Att därför kunna presentera ett samarbete med Scrive är ett viktigt steg i vårt arbete att göra Freja eID till en heltäckande e-legitimation med ett stort antal användningsområden."
För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, VD Verisec AB
Mobil: +46 733 45 89 02
E-post: johan.henrikson@verisec.com

Författare Verisec

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.