Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-04-21

Volati AB: Volati utser Martin Aronsson till ny CFO

Volati har utsett Martin Aronsson till ny Chief Financial Officer för Volati med tillträde senast i oktober 2021. Martin efterträder nuvarande CFO Andreas Stenbäck som tillträder som VD och koncernchef för Volati den 1 maj 2021.

Martin Aronsson kommer närmast från rollen som Chief Strategy and M&A Officer på Sweco, där han suttit i koncernledningen. Martin har ansvarat för att leda Swecos strategiska arbete, företagsförvärv, digitalisering, ett flertal gruppöverskridande förbättringsprojekt samt kvalitetssäkringsarbetet. Innan Sweco arbetade Martin på McKinsey & Company som Associate Partner. Martin har en magisterexamen i industriell ekonomi från Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet samt en kandidatexamen i nationalekonomi från Linköpings Universitet.

- Jag ser mycket fram emot att välkomna Martin som ny CFO för Volati. Han kommer med sin gedigna erfarenhet att vara oerhört värdefull, inte minst för att säkerställa att vi kan bibehålla vår höga förvärvstakt. Jag är övertygad om att Martin kommer att bidra stort i vårt fortsatta arbete med att växa och utveckla Volati, säger Andreas Stenbäck.

- Jag är otroligt stolt och glad över att bli en del av teamet som ska säkerställa att Volati fortsätter den fantastiska resan som bolaget varit på sedan det grundades av Patrik Wahlén och Karl Perlhagen 2003. Det känns väldigt roligt att tillsammans med Volatis medarbetare fortsätta att utveckla bolaget och som ny CFO för Volati ser jag fram emot en spännande tid med fokus på stark och lönsam tillväxt, säger Martin Aronsson.  

Martin Aronsson tillträder sin tjänst senast oktober 2021. Innan dess kommer tf ekonomichef Lars Ingman att inneha tjänsten som tf CFO på Volati med start den 1 maj.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Stenbäck, CFO och tillträdande VD för Volati AB, 070-889 09 60, andreas.stenback@volati.se

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.