Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-13

Volati AB: Volatis resultat bättre än förväntat

- Volati har fortsatt att utvecklas positivt under andra kvartalet med en mycket stark resultattillväxt. Sedan börsintroduktionen 2016 har vi haft en EBITA-tillväxt på i genomsnitt 19 procent per år. Vår tillväxt under kvartalet har drivits av en god utveckling i de flesta av våra affärsområden. Det är resultatet av ett långsiktigt och konsekvent arbete för att utveckla välskötta affärsenheter med starka positioner på sina marknader samt ett tydligt fokus på, och en förmåga, att generera resultattillväxt, säger Mårten Andersson, vd för Volati.

Alla siffror som presenteras i detta pressmeddelande är preliminära och ej reviderade eller översiktligt granskade av revisor.

Volati kommer inte att lämna några ytterligare kommentarer innan delårsrapporten för andra kvartalet offentliggjorts den 17 juli 2020, klockan 07:45.

Denna information är sådan information som Volati AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 13 juli 2020 klockan 07.00 CEST.

Författare Volati AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.